McAfee ePO not allowing administrator login after password change

In our organization, McAfee ePO server has been running fine until a couple of days ago. We’ve experienced a turnover in IT personnel and I have been changing different administrator names\passwords as part of security practice. After required changes done, restarted all the servers. Everything was fine except McAfee ePO web portal; I was not able to login.

It’s throwing below given errors:

DataChannel – Dependency scheduler had initialization error

LYNXSHLD1510 – dependency EPOCore had initialization error

AvertAlerts – Dependency scheduler had initialization error

Image- 1
Image- 1

All the errors were initialization errors.

SOLUTION:

Check the SQL DB connectivity with McAfee ePO; open your browser and type https://ServerName:8443/core/config

Log on with ePO credentials. (See Image-2)

epo-1
Image- 2

Type new user name and passwords, click “Test Connection”

Click Apply, if the test is successful.

Restart your ePO server, that’s it.

 Happy computing!!

Source: McAfee

2 thoughts on “McAfee ePO not allowing administrator login after password change

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s